Tisztelt Borforgalmazó, Bortermelő!

A FlammArt Kft. egy olyan professzionális lézertechnikai vállalkozás, mely sikeresen valósította meg azt a célt, hogy Önnek a Magyarországon elérhető fadobozjelölések széles választékával, versenyképes fogyasztói árakkal, gyors, pontos szolgáltatásokkal álljon rendelkezésére.

Üdvözlöm Önt! Földi Péter vagyok, a FlammArt Kft. ügyvezetője.

Őszintén örülök, hogy köszönthetem! Szeretném ha tudná, hogy mennyire megtisztel e téma iránti fokozott érdeklődése! Kérem engedje meg, hogy bemutassam Önnek pár gondolatban cégünket, a FlammArt Kft-t!

Cégünk a legmodernebb lézerjelölési technológiával készíti a boros, pálinkás és egyéb, például teás és desszertesdobozok esztétikai jelölését. A lézertechnológiának köszönhetően 0,001 mm pontossággal tudunk jelölni és vágni, akár 1000 dpi felbontásban.

A lézergravírozó technika lehetővé teszi napi több száz dobozfelület elkészítését. A festéses eljárások, mint például a szitanyomat vagy tamponálás, a csomagolás, a szállítás vagy használat során gyakran sajnos lekopnak.

Abban az esetben hiába minőségi az Ön által termelt, vagy forgalmazott ital, a vevő gyakran nem vásárolja meg, hiszen a rongálódott csomagolás már rontja a borfogyasztáshoz kapcsolódó élményt, ajándéknak pedig teljesen alkalmatlan.

A lézerrel a fa anyagszerkezetét változtatjuk meg! A beleégetés nem csak patinás külsőt kölcsönöz a fa természetes anyagának, hanem ÖRÖK életűvé teszi a jelölést, mivel azt kizárólag csiszolással lehet róla eltávolítani.

Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy márkanevük és imázsuk hosszú időre “beleég” a csomagolásba és a vevők tudatába egyaránt. Bár fő tevékenységünk a lézertechnikai szolgáltatás, igény esetén komplett szolgáltatással is állunk rendelkezésére.

- Ha Ön, a palackozott italok egy részét már dobozban helyezi forgalomba, azonban a szolgáltatás felkeltette érdeklődését, abban az esetben csak az Ön által kért jelölési feladatokat végezzük el.

- Ha most először élne a lehetőséggel, hogy borai egy részét esztétikailag magas minőségű csomagolásba helyezze, akkor borosdobozzal együtt biztosítjuk a szolgáltatást.

Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal!

- Az Ön megtisztelő megrendelését e-mailben vagy közvetlenül is eljuttathatja hozzánk.

- Természetesen a FlammArt Kft-nél rendelhet magánszemély, cég és szerződött partner is, így nyugodtan forduljon forduljon hozzánk Ön is bizalommal.

- Az ország egész területén az Ön által munkanapokon leadott megrendeléseket a következő 72 órában, futárszolgálattal szállítjuk a megadott címre! Együttműködő partnerünk a DPD futárszolgálat, aki versenyképes áraival és mindig pontos, megbízható szolgáltatásaival nyerte el cégünk és megrendelőink bizalmát.

- Nagyobb volumenű megrendelés esetén kedvezményes árakat biztosítunk. Ilyen esetben a megrendelés felvétele előtt kérjük keressen bennünket telefonszámainkon, vagy e-mailen.

Kollégánk rövid időn belül tájékoztatja az adott volumenű vásárlásra egyedileg kalkulált átadási árainkról és a készítési vagy részteljesítési idők hosszáról.

- A beérkezett megrendeléseket két lépcsőben korrektúrázzuk, így rendkívül alacsony hibaszázalékkal dolgozunk. – Amennyiben körültekintő munkánk ellenére hibát követnénk el, a hibát legkésőbb a Partnertől beérkezett hibajelzést követő 3 munkanapra díjmentesen javítjuk!

Árainkról néhány szóban: A szolgáltatás a kész terméket is beleértve (borosdoboz+lézerjölés a Partner által kért grafikával, képpel) bruttó 1.800,- és bruttó 10.000 forint közötti árakon érhető el.

Az árat befolyásoló tényezők a fadoboz mérete, színe, darabszáma, valamint a kért grafika mérete. Amennyiben a fadobozt Ön szállítja le hozzánk és csak a lézerszolgáltatást veszi igénybe, akkor jelölési áraink darabszámtól függően bruttó 9-28 forint/négyzetcentiméter áron érhetőek el.

Megtisztelő figyelmét és az információra fordított idejét megköszönve, szívélyes üdvözlettel: Földi Péter ügyvezető

Előnyök, amiért érdemes exclusive borosdobozt választani:

- Mert a borfogyasztás élményét hatékonyabban köti össze a fogyasztó, az Ön nevével!

- Mert a hagyományos palackok mellett, sokkal előbb akad meg a vásárló szeme, az Ön termékén!

- Mert nem csak azokat a vásárlókat éri el, akik saját fogyasztásra veszik az italt, hanem azokat is, akik ajándékba szánják!

- Mert egy igényesen jelölt fadoboz, és ezzel együtt cégének neve, az ital elfogyasztása után is a háztartások polcain marad!

- Mert cégéről, termékéről több, a vásárló számára fontos információt tud megjeleníteni

- Mert drága, minőségi italait ezután valóban exclusive csomagolásban vezetheti piacra!

- Mert a hagyományos, papír alapú csomagolást használó cégekhez képest versenyképesebb lesz megjelenése!

- Mert a sablonmegoldásokat végképp maga mögött hagyva, saját elképzelései szerint valósítjuk meg termékének csomagolását!

- Mert a technikai lehetőségeink révén, több száz dobozt tudunk gyártani akár 24-48 óra alatt!

- Mert ha körültekintő munkánk ellenére hibázunk, akkor azt legkésőbb 24 órán belül javítjuk és leszállítjuk!


Címke